Sobe Teracota

Construim sobe teracota si articole de teracota. Incalzirile pot fi pe lemne sau gaz pentru fiecare tip de soba in parte.

Caldura unui camin nu este data doar de confort termic, ci de crearea unei armonii inte traditie si confort. Noi va ajuam se va creati acest confort oferintu-va unele dintre cele mai frumoase sobe de teracota traditionale.

Sobele de teracota confera ambientului intimitate, combinand confortul cu traditia. Daca pana acum acestea erau preferate pentru casele de vacanta sau pentru cele de la tara, acum au devenit tentante si pentru orasenii care vor sa aiba in casa o soba traditionala, decorata cu cahle. Puteti opta pentru tipurile standard de sobe sau puteti alege un model dupa un proiect propriu. La montarea sobelor de teracota sunt utilizate cahlele, iar pentru incalzire se pot folosi combustibili diversi, care asigura inmagazinarea unei cantittai mari de caldura si men?inerea unei temperaturi confortabile, prin degajarea treptata a caldurii.

Sobele de incalzit. care pot fi simple sau in 5 sau 7 colturi. ele se construiesc in functie de marimea camerei care urmeaza a fi incalzita. Sobele de incalzit sunt recomandate deoarece degajeaza o caldura foarte placute si de lunga durata. In felul clasic in care sunt construite, sobele de teracota garanteaza ca faceti foc doar doua ore seara si doua ore dimineata si aveti o caldura placuta in casa, incalzirea se face prin gaz metan sau lemne.

Este de invidiat o soba de teracota pe lemne care cu un brat de lemne bagate in foc seara dezvolta caldura pana dimineata, cand mai bagi un brat de lemne si ai caldura pe timpul zilei. Sobele de incalzit pe gaz se pot construii si cu unul sau doua scaune laterale incalzite ca la vreme de seara, sa poti sta sa tricotezi, sa citesti sau sa stai in compania familiei pe un sezut cald.

Sobe de teracota pentru gatit care pot fi cu plita doar pentru gatit si incalzit bucataria sau pot fi cu functie multipla cum ar fi pentru gatit pe plita, in forma de cizma pentru a incalzii o bucatarie mai mare. In aceste sobe se poate incorpora un cazan pentru incalzirea apei cu bazin de apa calda care ajunge pana la robinet. Se poate incorpora de asemenea un cuptor pentru copt. Avantajul acestor sobe este ca facand un singur foc(cu gaz metan sau cu lemne) beneficiezi de plita pentru gatit, incalzesti spatiul, poti sa coci in cuptor si prepari si apa menajera, toate in timp record cu consum minim de energie.

Se pot construii de asemenea sobe de teracota cu trecere dintr-o incapere in alta cum ar fi soba cu plita pentru gatit in bucarie cu trecere prin zid in alta incapere unde se construieste o soba de incalzit. Cu avantajul ca facand un singur foc la bucatarie gatesti si incalzesti doua incaperi de asemenea cu un consum redus de combusitibil, gaz metan sau lemne. Toate aceste sobe se construiesc la alegerea clientului in ceea ce priveste culoarea si forma.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other